Associatieverdrag is kolonisatie

De spanning richting woensdag 14 oktober, als de Kiesraad ‘s morgens om 10:00 uur live in Nieuwspoort bekend gaat maken of we een referendum afgedwongen hebben, loopt hier op GeenPeilHQ langzaam op. LOL niet echt natuurlijk, want met 451.666 digitale en enkele tienduizenden analoge handtekeningen in de pocket, moet Mark Rutte wel een héle ingewikkelde staatsgreep kunstgreep bedenken om de internetachtige constructie van het GeenPeil-referendum te blokkeren. Maar: it ain’t over till the fat lady sings. Dus we houden de champagneglazen nog even droog. In de tussentijd plempen we wél even de drie minuutjes powerbetoog die Arjan van Dixhoorn (van onze vrienden van het Burgercomité-EU) vandaag in een Haags achterafzaaltje afstak tegen de Commissie Buitenlandse Zaken. Allemaal glasharde waarheden alsook oprechte zorgen over de staat van de Nederlandse democratie: “Het zijn diepgewortelde gevoelens bij ons dat de Nederlandse Tweede Kamer, het Nederlandse parlement, het Nederlandse kabinet in steeds sterkere mate een uitvoerende arm zijn van de Europese Unie en niet langer het Nederlandse volk vertegenwoordigen.”

Duid het, Van Dixhoorn, dit gloedvolle gospel van GeenPeil!

Lees verder op GeenStijl

, ,
3 reacties
 1. Goed gesproken heren.

  Het is dieptreurig dat jullie onze volksvertegenwoordigers eraan moeten herinneren dat het hoogste gezag ligt bij het Nederlandse volk.

  Zij moeten ons en onze Nederlandse belangen vertegenwoordigen. Nu lijkt het alsof onze politici besluitvorming van de EU eenvoudigweg niet durven af te keuren. Politici willen geen roet in het EU eten gooien en ze zijn zichzelf nauwelijks of niet bewust dat die attitude niet deugt.

 2. Dank voor uw heldere tekst, en al uw kunde én tijd/energie om onze Nederlandse belangen te verdedigen. Er zijn echt veel Nederlanders die op de barricaden willen gaan om de vrijheid te verdedigen!

  Groetend,
  Sjoke van Berendonk

 3. Nederland is geen democratie. Het volk spreekt en beleidsmakers bepalen anders. Wij zijn niet meer de baas in eigen huis. De EU zorgt momenteel voor onrust binnen de lidstaten om meer macht te creëren (zie toestroom immigranten).

  Veel politici zijn bezig om hun baantjes na de politiek veilig te stellen na hun politieke carrière. Vele kopstukken van de PvdA zoals Wim Kok, Jan Pronk en kornuiten verdienen vele tonnen momenteel. Stemmen op de EU betekent inkomen voor de toekomst.

  Mijn steun…

Comments are closed.