VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (3)

Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk € 190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar schaliegas willen boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese Unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidieerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken. Ook dit wordt gesubsidieerd met Nederlands belastinggeld.

In deel een leest u dat bij deze rücksichtlose uitbreiding er niet op mensenrechten of criminaliteitsbestrijding wordt beoordeeld. Ook als we een land aantreffen waar een maffiabankier nota bene via Nederland zijn land leeg rooft, dan doen we daar niet moeilijk over. Deel twee gaat over TTIP, het handelsverdrag waarmee fracking overal in Europa is toegestaan. Met name D66 speelt een frappante rol: bij Nederlandse verkiezingen is de partij hier omwille van het milieu kritisch over, maar in Brussel wordt het recht om fracking op eigen grondgebied te verbieden juist bij de nationale parlementen weggehaald.

Zo reageerde Verhofstadt, leider van de Europese liberalen (in Nederland zijn dat D66 en VVD), toen hij hoorde dat een Grexit eraan zit te komen. In een toespraak in het Europees parlement schreeuwde hij zelfs naar de Griekse president Tsripas dat Griekenland nog nooit een serieus hervormingsvormingsvoorstel heeft ingediend. Maar waarom reageert de beste man zo extreem emotioneel? Er zijn wel meer tegenstanders van een Grexit te vinden, maar geen van hen reageert zo fel als Verhofstadt. Maar geen van hen heeft dan ook zo’n groot financieel belang als deze Verhofstadt.

Lees dit ontluisterende artikel (nr 3 in serie van 6) van Arno Wellens verder op 925

17 reacties
 1. Wat ik niet begrijp is dat deze informatie niet in de kranten wordt geplaatst. Dit moet echt publiek gemaakt worden als dit allemaal waar is. Niet iedereen kijkt op dit forum omdat het relatief onbekend is bij het Nederlandse volk. Dan maar eens zien wat er gebeurd.

 2. Sommige reacties tegen die klojo zou ik graag zelf geschreven hebben. Liberaal rijmt op brutaal, fataal, niet-normaal, gladde aal, veel kabaal.

 3. Actie of geen actie. Alles wordt terzijde geschoven, onder het mom van de democratie heeft zijn werk gedaan. De kiezer heeft gesproken etc. Als de kiezer anders spreekt, weten de Haagse maffia het net zo lang te verdraaien, tot ze hun zin krijgen.
  WE worden voor en na iedere verkiezing belazerd. Alles is voor een verkiezing al in kannen en kruiken. Alleen een massale staking van ALLE Europeanen of een revolutie zal iets veranderen. Maar dan moeten er daarna wel eerlijke mensen aan de macht komen.

 4. Door een substantieel deel van mijn vriendenkring wordt kritiek op pro-EU partijen (zoals D’66) veelal weggewoven als populisme. Goed opgeleide mensen die blijven geloven in de dogma’s van D’66 dat er meer macht moet naar de EU om de EU goed te laten functioneren. En dan komt alles goed.
  Dat we ondertussen al zeven jaar in een crisis zitten die zijn weerga niet kent, schijnen ze als gegeven te beschouwen. En als je je hardop afvraagt of dat misschien ook iets te maken heeft met de euro, dan kun je rustig als antwoord verwachten dat mensen te veel de schuld van de crisis op de euro of EU afschuiven.

  Het is vervreemdend soms. Ben ik nou slim of zijn zij nu dom?

 5. Hoe dat komt is heel eenvoudig! De grote massa verdiept zich nergens in. Alle info wordt klakkeloos aangenomen van de NOS en andere gerenommeerde nieuwsuitzendingen (lees: propaganda). Mensen die het wel zien worden door de “domme” meute voor complotdenkers uitgemaakt. Het volk slaapt nog omdat het ook te onwaarschijnlijk is wat er allemaal gebeurt in de wereld!

 6. Is hier dan echt niets anders aan te doen dan toekijken en reacties plaatsen? Waarom zien zoveel mensen de corruptie en kan Niemand echt iets doen? Hoe komt welzijn van mens en planeet ooit op de eerste plaats? We zijn het wel lekker eens met elkaar hier, dat is wel fijn hoor! Er kan met constructieve en creatieve inslag genoeg verdiend worden, maar de obsessie wint het altijd van gezond verstand. Wie wil er nou in dat circus orde handhaven en laat zich eens niet omkopen? Iedereen die toekijkt weet wel dat het graaien doorgaat en is het niet eens met TTIP. Wie heeft goede ervaringen met GGO-eten? Een houding van ach, laat die wolven het maar uitvechten, is alles wat rest.

 7. Ach, net zoals alle nazi’s zal hij na dit tijdperk/oorlog gewoon levenslang krijgen. Of een mooi baantje in de VS aangeboden krijgen?

 8. Is hier ook een tweede bon van? De Guy is een harteloze neoliberaal van de eerste klasse. Geld en machtsgeil dat het niet mooi meer is. Niet mijn vriend zeg maar. Maar deze uitspraak moet voor en rechtbank beoordeeld worden. Kunnen jullie deze uitspraak staven?

 9. Goed betoog Joram (reactie 3), ben het roerend met je eens en met vele anderen. Werkelijk een vies, eng, gluiperig mannetje, G. Verhofstadt van de zogenaamde EU-liberalen!

 10. Ik hou t echt niet meer. Worden jullie er ook niet volledig krankjorum van? Het duurt maar en het duurt maar voort…
  Heeft niemand een vliegtuigje dat ie ff pamfletten kan verspreiden of zo?
  Dat internet zeuren werkt toch ook niet… Ze moet gewoon weg. Afgezet. Berecht en opgesloten.

 11. Schreeuwlelijke Belg is zo corrupt als de pest. In België wordt hij ook al nageplozen. D66 als vanouds vol hypocrisie en bedrog. CDA, SGP, CU was te verwachten, eurofiel neoliberale partijen. TIP: absoluut geen eurofiel neoliberale partijen meer stemmen.We gaan de ellende in met die gasten. Geen fanatisch obsessionele boekhouders meer, teveel gegraaid, teveel gefaald, teveel ellende veroorzaakt en puinhoop achtergelaten. Maar wel 600 miljoen beschikbaar voor verbouwingen van Binnenhof en Paleis. TTIP door onze strot als we niet massaal deze partijen links laten liggen bij verkiezingen. Niet doen dus. Maar het zal wel weer roepen in de woestijn…

 12. Ja, ik las recent dat hij in België onder de loep wordt genomen. Er zit wat scheef bij dit vieze mannetje die waanzinnig obsessioneel hysterisch staat te schreeuwen. De vent is gestoord en hoort gewoon aan de pillen of in een gesticht. AFreageren, dédain, kleineren, superieur doen (jammer dat Varoufakis er niet bij was…) en als een waanzinnige staan te spugen. ALDE kent als eurofiele neoliberale club een aantal liedjes, maar ze gaan allemaal over geld, macht, prestige. Intimidatie met theatrale poeha en ten koste van mensen. Dat gedoe moet ergens voeding krijgen. Dus fraude en corruptie staan hoog in het vaandel bij dat schorem. Bizarre moraal. Mensen zijn gebruikswaar/middelen voor eigen doeleinden. Dijsselbloem staat ook rancuneus te doen en te zeiken over 18 miljard, maar heeft geen moeite de ABN-AMRO met 16 miljard verlies te verkopen.

 13. Jawel. Arno Wellens mag dan een reuze knappe jongen zijn, maar van dit soort zaken heeft hij verstand en maakt hij geen grapjes over.

 14. Niet dat het me verbaast natuurlijk, maar iedereen in Brussel móét toch inzien dat die Verhofstadt een ontzettend gevaarlijke gek is? Nog gekker dan Juncker en zo, maar vooral héél gevaarlijk. Hij neemt bijna publiekelijk geld aan en lijkt totale maling te hebben aan het feit dat hij zo en plein public misbruik maakt van alles wat los en vast zit, zolang hij maar z’n centen binnen kan harken en tegelijkertijd alles en iedereen die voor z’n voeten loopt schoffeert alsof ze volledig minderwaardige wezens zijn.

 15. Oorlogshitser pur sang die Verhofstadt, hoop dat het de laatste stuiptrekkingen zijn. Go, Farage, go!

Comments are closed.