Lezersbrief: Pauw en Witteman gekleurd

Wim Knaap windt zich op over de slechte gespreksleiding van de presentatoren Pauw en Witteman. De vertegenwoordiger van de EU-kritische poltieke partij Lijst Artikel 50 Alexander Sassen van Elsloo (zie foto) kreeg nauwelijks de kans om zijn visie uit te dragen terwijl Maarten van Rossem het hoogste woord voerde. Vindt u ook dat EU-sceptici veel te wenig de kans krijgen hun mening toe te lichten?

De uitzending van Pauw en Witteman met daarin Alexander Sassen van Elsloo en als tegenhanger Maarten van Rossem werd weer bijzonder slecht geleid zoals gebruikelijk. De gespreksleiders faalden op vele fronten, zij lieten Maarten van Rossem voortdurend aan het woord waarbij hij bovendien Sassen van Elsloo telkens onderbrak.

Uit de houding van Van Rossem blijkt overduidelijk hoe bang men is voor nieuwkomers op de politieke markt. Speciaal als het gaat om EU-sceptici. Vele Nederlanders balen van wat allemaal binnen de EU gebeurt. Steeds vaker wordt de wens gehoord om uit dit geldverslindende bolwerk te stappen met zijn zelfverrijkende politici en dure ondersteunende ambtenaren. Lijst Artikel 50 heeft als belangrijkste onderwerp: Uit de EU stappen!

De huidige en specifiek de linkse partijen houden hun hart vast voor de komende verkiezingen. Zij weten dat zij wederom behoorlijk gaan verliezen. Driemaal raden naar welke partijen de verloren stemmen gaan. De PvdA en VVD hoeven in ieder geval niet meer op veel steun te rekenen.

Lees verder opWat U Zegt