Moe van de EU-propaganda in de Tweede Kamer

SP-Kamerlid Ronald van Raak:

“Ik word er een beetje moe van, al die EU-propaganda in de Tweede Kamer. Als ik binnenkom, op de deur. Als ik mijn jas ophang, bij de garderobe. Maar ook als ik door de gang loop, in de hal kom, of bij de koffiehoek. Zelfs als ik een kopje koffie wil halen uit de automaten, staat er EU-propaganda op mijn beker. In de Tweede Kamer worden de hele dag door debatten gevoerd en meningen verkondigd. Maar het gebouw zelf moet politiek helemaal neutraal zijn. Goede doelen mogen zich niet presenteren, Kamerleden mogen geen collectes doen. In de gebouwen mogen buiten de werkkamers geen politieke boodschappen worden opgehangen. Alles moet zo neutraal mogelijk. Maar nu we voorzitter zijn van de EU, lijkt het niet op te kunnen.

Lees verder op TPO