Nieuwsbrief 41   |   16 maart 2021   |   Als u deze e-mail niet goed kunt lezen, ga dan naar de webversie
Ga stemmen en stem onze vrijheid terug!
Beste medeburgers,

Vandaag en morgen is het moment van de waarheid. Willen we in een vrij land leven waar we nog onze mening mogen uiten en nog vredelievend kunnen demonstreren zonder bruut in elkaar geslagen en (letterlijk) voor de bus te worden gegooid door de politie of niet? Willen we in een land leven waar de integriteit van ons lichaam heilig is of in een land waar we ons eerst moeten laten injecteren met een experimenteel vaccin met vaak heftige bijwerkingen om onze fundamentele rechten en vrijheden te kunnen behouden? Om weer bij familie op bezoek te kunnen, 's avonds op pad te mogen, een terrasje te pakken of naar een bijeenkomst of festival te kunnen gaan? Er komt zelfs een voor reizen verplichte "Europese gezondheidspas" aan.

Kortom, accepteren we de logica van "eeuwige lockdowns" of willen we weer vrij zijn?

Als u weer vrij wilt zijn en niet eeuwig (want Corona heeft, zoals Jaap van Dissel van het RIVM zelf zegt, geen hogere mortaliteit dan een stevige griep en zal ook nooit verdwijnen) onderworpen wilt worden aan een totalitair Covid-regime van mondluiers, avondklokken, samenscholingsverboden en jaarlijkse (semi)verplichte inentingen, dan is er maar één partij waarop u bij deze verkiezingen kan en moet stemmen en dat is Forum voor Democratie, lijst 13. Doe dat alstublieft. U kunt als u wilt zelfs stemmen op twee van ons, Pepijn van Houwelingen (plek 8) en Pieter Mink (plek 44). Ga 17 maart 2021 hoe dan ook stemmen, roep iedereen in uw omgeving op hetzelfde te doen en pak uw vrijheid terug voordat het definitief te laat is.

Met strijdbare groet,
Burgercomité-EU


Drie nabranders:

1.  Teken gelijk ook ons burgerinitiatief gericht tegen de 'Great Reset' hier: www.bbbdebat.nl. Met 40.000 handtekeningen kunnen we hierover een debat in de Kamer afdwingen en deze wellicht zover krijgen dat ze zich hier expliciet tegen uitspreken. Onze petitie tegen de avondklok kunt u hier www.avondklokvanrutte tekenen en op www.klaarmetrutte.nl kunt u te kennen geven waarom u klaar bent met Rutte (meer dan honderd mensen gingen u al voor).

2.  We komen met nieuwe acties, daarvan houden we u en anderen graag op de hoogte, vraag dus iedereen in uw omgeving of ze zich willen aanmelden voor onze nieuwsbrief met deze URL: https://www.burgercomite-eu.nl/aanmelden/

3.  Tot slot, als u ons ook financieel wilt ondersteunen met een donatie kan dat hier, heel veel dank alvast.


       
www.burgercomite-eu.nl | post@burgercomite-eu.nl