Nieuwsbrief 6 | 26 mei 2015 | Webversie
Presentatie van ons manifest!
Zoals u in onze vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen zullen wij op woensdag 27 mei om 15:30 uur in Nieuwspoort ons EU-kritisch manifest lanceren.
Enkele citaten uit ons manifest:

"Tien jaar na het referendum van 1 juni 2005 is er een Europese macht opgestaan die ons land stelselmatig steeds verder tot een provincie zal reduceren van een staat waarover wij steeds minder macht zullen kunnen uitoefenen."

"Het wordt steeds duidelijker dat de wetgevende en uitvoerende macht in de Unie in handen van bestuurders, experts en lobbyisten ligt. Hun politiek komt niet voort uit de wil van de burgers, voor wie zij zich direct zouden moeten verantwoorden. In plaats daarvan denken zij ons belang beter te kennen dan wij zelf."

"Tien jaar na 2005 is het tijd onze zelfbeschikking te herstellen. Omdat onze politici daartoe niet genegen blijken, en de partijdemocratie een radicale wending onmogelijk maakt, kan alleen een referendum over de toekomst van Nederland in de EU uitkomst brengen."

Ons manifest is bij de presentatie verkrijgbaar en ook te bestellen bij Uitgeverij De Blauwe Tijger
De toegang tot de presentatie is gratis. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd, U dus ook!
Ons eerste campagnefilmpje!
campagnefilmpje
Ook lanceren we een heus campagnefilmpje! Gemaakt door Peter Vlemmix, de maker van de documentaires Panopticon en Euromania. We zijn hem zeer dankbaar en trots! Het filmpje is vanaf woensdagmiddag, als we ons manifest presenteren, te zien op onze website en op YouTube. Als u het filmpje net zo leuk vindt als wij, zouden wij het geweldig vinden als u deze wilt delen via Twitter, Facebook en andere sociale media!
Blijf stand-by want we hebben nog meer verrassingen voor u in petto deze week.

Wij hopen u woensdag te zien of wellicht bij een van de andere acties!

Met strijdbare groeten,
Burgercomité-EU
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld met uw e-mailadres.
U kunt zich hier uitschrijven.
U kunt hier een e-mailwijziging doorgeven.
Vragen, opmerkingen of tips? Neem contact met ons op!
Volg het laatste nieuws op de website van het Burgercomité EU