Nieuwsbrief 18 | 24 september 2015 | Bekijk de online versie
We gaan door tot het einde
Beste supporters!

Het hele team en alle vrijwilligers werken zich in slag in de rondte. En wij niet alleen, idem onze geallieerden Forum voor Democratie en GeenStijl. Maar niet voor niets: woensdag-ochtend stond de teller op 255.000 handtekeningen. En er staat nog veel op stapel voor de komende dagen. Morgen is de sociale media bom van GeenPeil die om 14.00 uur afgaat. Op dit moment is het bereik hiervan 1.746.653 mensen, maar dit kunnen er nog meer zijn als u allemaal meedoet! Ga hiervoor naar Thunderclap en doe mee met uw Facebook of Twitter-account! Tevens hebben wij voor donderdag nog een verrassing in petto! Hint: Koop de Telegraaf (in de aanbieding bij de Albert Heijn voor 99 cent). En 's avonds wilt u misschien eens kijken naar RTLZ (KPN + Vodafone op kanaal 11 en Ziggo kanaal 12).
476 handtekeningen
Nog meer goed nieuws, want wederom is het campagnemateriaal helemaal op! In totaal hebben onze honderden vrijwilligers nu 330.000 flyers verspreid en 40.000 formulieren. In hun vrije tijd, in weer en wind, in groepen of alleen, en op de gekste plaatsen. Zoals langs de snelweg (zie de foto hierboven van Jan, die in zijn eentje maar liefst 476 handtekeningen verzamelde, wow!). In Den Haag is bijna al elk straat geflyerd, in andere plaatsen was het wekenlang doodstil en worden deze laatste week ineens hele wijken per dag beflyerd!

Onze vrijwilligers hebben dit weekend nog tal van acties gepland. En hoewel de 300.000 in zicht komen, zeker kunnen wij daarvan nog niet zijn! Daarnaast moeten we nog een aanzienlijke extra reserve aanleggen om afgekeurde handtekeningen op te vangen. Kortom, wij willen heel graag dooooor tot en met zondag! Maandag rijden wij dan een extra rondje door het land om al deze handtekeningen nog op te halen en naar de Kiesraad te brengen!
Daarom komen wij nog één keer vragen: Als u nog iets kunt missen, maakt u dan nog een donatie over op NL06 INGB 0006 6278 25 ten name van Stichting 1 juni 2005. Dan schaffen we nog eens 30.000 flyers aan en gaan we nog een weekend flink knallen met zijn allen!
Met strijdbare groet,
Burgercomité EU
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld met het e-mailadres: [E-mail adres].
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.
U kunt hier een e-mailadreswijziging doorgeven.
Vragen, opmerkingen of tips? Neem contact met ons op.
Volg het laatste nieuws op de website van het Burgercomité EU.