Nieuwsbrief 16 | 21 september 2015 | Webversie
Erop of eronder!
We gaan nu de laatste week van onze campagne in! Het is erop of eronder. Op dit moment staat de handtekeningenteller op 220.000 (handtekeningen rechtstreeks naar de Kiesraad niet meegerekend). Met een zekere marge voor afgekeurde handtekeningen, zullen we dus nog zeker 80.000 handtekeningen moeten verzamelen, en liefst meer, willen we zeker zijn van een referendum!
Hoe gaan we dat doen?
Wij vragen u (en GeenPeil doet dat ook aan iedereen die digitaal getekend heeft via de app) nog één ander te laten tekenen. Dan zijn we er.

Loop NU naar uw buren, de collega die naast u zit, een familielid, een winkelier, of pluk iemand van de straat, en vraag hem/haar om te tekenen op teken.geenpeil.nl. Stop niet tot u die 1 persoon extra heeft gevonden en heeft laten tekenen!

Leg of klik dit niet weg, denk niet: het komt wel, later, over een uur, morgen, een ander doet het wel, etc. Want:
Het is echt nu, of nooit!
Een kans als deze op een landelijk referendum zal er niet snel nog een keer komen. Als het ons nu niet lukt om een spaak in de EU-machine te steken, gaan we uiteindelijk onvermijdelijk, en misschien wel sneller dan u denkt, namelijk in sneltreinvaart, naar een Europese staat met Europese belastingen, één Europees immigratiebeleid en één Europees leger.
Wat kunt u nog meer doen?
Als u een Twitter of Facebook account heeft, doe dan mee met de sociale media actie van GeenPeil. Door uw account te koppelen wordt er eenmalig 1x een bericht gestuurd namens uw account (niet van uw vrienden) op a.s. donderdag om 14:00 in de middag, samen met dat van alle andere mensen die zichzelf hebben aangemeld. Een laatste oproep aan heel Nederland voor het eerste EU-referendum na 2005! Een sociale media bom. Doe mee en laat het er een zijn met grote impact!

Tevens kun u meedoen aan onze e-mailactie op diezelfde donderdag. Naar de Eerste en Tweede Kamerleden, het NOS Journaal, naar alle kranten, (actualiteiten)programma's, radio, televisie, etc. Ga hiervoor naar onze pagina Sociale Media en E-mailbom en meld u aan met uw e-mailadres!
Met strijdbare groeten,
Burgercomité-EU
Nog even op een rijtje:
Laat minstens
1 EXTRA PERSOON
tekenen!
Doe mee met de
SOCIALE MEDIA ACTIE
Spread the word!
Doe mee met de
E-MAIL
ACTIE

naar politici en media!
Deel dit bericht via Twitter en Facebook!
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld met het e-mailadres: [E-mail adres].
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.
U kunt hier een e-mailadreswijziging doorgeven.
Vragen, opmerkingen of tips? Neem contact met ons op.
Volg het laatste nieuws op de website van het Burgercomité EU.