Nieuwsbrief 15 | 11 september 2015 | Webversie
Op de helft!
Vandaag hebben we de helft van de benodigde handtekeningen, 150.000 stuks, afgeleverd bij de Kiesraad. Onze campagne is op stoom gekomen! Maar we zijn er nog lang niet. Om er zeker van te zijn dat we de benodigde 300.000 handtekeningen gaan halen (er zullen immers ook niet goed ingevulde formulieren worden afgekeurd) moeten er de komende 17 dagen maar liefst 170.000 handtekeningen ingezameld worden. Dat zijn er veel, heel veel. Gelukkig hebben we een indrukwekkende eindsprint in petto en hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken, maar toch alleen met uw steun!
Als iedereen die al een handtekening heeft gezet nog twee mensen bereid vindt ook een handtekening te zetten, zijn we er. We roepen u dus met klem op in uw omgeving op zoek te gaan naar een of liefst twee mensen die nog niet hun handtekening hebben gezet, maar dat wel willen doen. Alleen zo gaat het lukken! Daarnaast hebben we nu campagnemateriaal op voorraad: flyers, hesjes, formulieren en kleine discrete visitekaartjes die u bijvoorbeeld naast het koffiezetapparaat op het werk kunt leggen.
Kortom, bestel bij ons campagnemateriaal en ga aan de slag in uw eigen omgeving, we sturen u het gevraagde materiaal, gratis vanzelfsprekend, zo snel mogelijk toe. Ook kunt u zich, mocht u daar prijs op stellen, aanmelden bij een van onze lokale afdelingen. Zij organiseren vooral gezamenlijke activiteiten. Een uitstekende dag om bijvoorbeeld de straat op te gaan (met ons mooie 'Red de democratie!' hesje) is natuurlijk aanstaande zaterdag: 'De dag van de democratie'.
We hebben nu een uitgelezen kans om niet alleen de politiek hard op de vingers te tikken, maar, veel belangrijker, de geleidelijke opheffing van ons land en onze democratie een halt toe te roepen. Zo'n kans zal er niet snel nog een keer komen. Kom massaal samen in actie en help ons met onze eindsprint en zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen in uw directe omgeving hun handtekening gaan zetten! Digitaal via teken.geenpeil.nl of door via de website van de Kiesraad het formulier in te vullen, uit te printen en op te sturen.
Ten slotte, we hebben de afgelopen weken veel, heel veel campagnemateriaal gekocht: honderden hesjes, duizenden formulieren en honderdduizenden flyers. Dit materiaal hebben we afgelopen week naar onze honderden vrijwilligers gestuurd door heel het land en daarvoor hebben we de donaties gebruikt die we hiervoor eerder van u hebben mogen ontvangen (veel dank hiervoor!).
De campagnekas is nu echter wel bijna leeg en we hebben nog twee weken te gaan! Dus mocht u nog iets kunnen missen voor het ultieme goede doel, onze eigen vrijheid en democratie, dan ontvangen we graag een bijdrage voor de campagne op ons rekeningnummer NL06 INGB 0006 6278 25 op naam van "Stichting 1 juni 2005". Met een paar duizend euro extra kunnen we al onze vrijwilligers van campagnemateriaal blijven voorzien, evenals de nieuwe vrijwilligers die zich gelukkig elke dag weer bij ons aanmelden. Alvast enorm bedankt!
Met strijdbare groeten,
Burgercomité-EU
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld met het e-mailadres: [E-mail adres].
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.
U kunt hier een e-mailadreswijziging doorgeven.
Vragen, opmerkingen of tips? Neem contact met ons op.
Volg het laatste nieuws op de website van het Burgercomité EU.