Nieuwsbrief 13 | 24 augustus 2015 | Webversie
Digitaal tekenen referendum nu mogelijk!
Heel veel dank voor de massale steun die we vorige week mochten ontvangen bij het lanceren van onze campagne voor de volgende ronde voor een nationaal referendum! We zullen de komende weken samen met onze vrijwilligers en GeenPeil, 'hard aan de bak moeten'. Want voor het definitieve verzoek moeten we 300.000 handtekeningen verzamelen die allemaal voor 28 september binnen moeten zijn. Als dat lukt, komt er een levensecht EU-referendum komend voorjaar, juist als Nederland voorzitter van de EU is.
Digitaal tekenen zonder papier
Hét grote nieuws van vorige week is de app die geen GeenPeil heeft gelanceerd, waardoor het nu mogelijk is het referendumformulier geheel digitaal in te vullen en te ondertekenen. U hoeft dan dus geen formulier meer uit te printen, in een envelop te stoppen en op zoek te gaan naar postzegel en postbus, maar u kunt met een paar muisklikken alles vanachter uw computer doen! Wij zullen het formulier dan voor u uitprinten (want dat moet nou eenmaal) en opsturen naar de Kiesraad, maar dat kunt u aan ons overlaten. Klik op het logo van GeenPeil hieronder om naar het referendumformulier te gaan.
Klik hier voor het digitale referendumformulier
Tekenen op papier kan natuurlijk ook nog
Als u de voorkeur geeft aan degelijk papier, blijft dat natuurlijk eveneens mogelijk. Ga dan naar onze ACTIEPAGINA voor het referendumformulier.
LET OP: Om het tussentijds tellen van handtekeningen mogelijk te maken, stuur dit formulier NIET naar het adres van de Kiesraad in Heerlen (dat op het formulier zelf staat), maar naar:

Burgercomité EU
Postbus 901
1180 AX Amstelveen
Teken dus, mocht u dit nog niet gedaan hebben, zo snel mogelijk ons definitief verzoek voor een referendum!
Met strijdbare groeten,
Burgercomité-EU
Deel dit bericht via Twitter en Facebook!
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hiervoor bent aangemeld met: [E-mail adres].
U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.
U kunt hier een e-mailadreswijziging doorgeven.
Vragen, opmerkingen of tips? Neem contact met ons op.
Volg het laatste nieuws op de website van het Burgercomité EU.